Garageport der passer til dit behov

Skal du have en ny garageport? Hos MB Porte kan vi hjælpe dig med et væld af forskellige garageporte. Vi er placeret i Ribe, men vi kommer gerne til både Esbjerg og Tønder, såvel som Kolding, Vejle og resten af Sønderjylland for at levere og montere din nye garageport eller industriport.

Vi har sørget for gode priser på vores garageporte. Det kan derfor sagtens gøres billigt. Derudover er der også mulighed for, at vi kan lave et tilbud til dig, hvis du skal have flere forskellige løsninger. Uanset hvilken garageport du skal have, får du en billig pris og en rigtig god løsning af høj kvalitet.

Hvilken garageport skal man vælge?

Der er mange forskellige garageporte at vælge imellem. Du kan blandt andet vælge imellem:

Når du skal vælge en garageport, skal du tage stilling til, hvad der giver mest mening for dig. Det kan være i forhold til portens størrelse, hvilken type dør du vil have, og hvordan din portåbner skal fungere ved en automatisk eller elektrisk garageport.

Derudover kan du også overveje, om det skal være en automatisk garageport med fjernbetjening, eller det skal være en manuel garageport. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker. De fleste foretrækker dog en automatisk garageport med portåbner, da portautomatik gør garageporte langt nemmere at betjene og sparer dig for tid og kræfter.

Er du i tvivl, kommer vi gerne med rådgivning og vejledning. På den måde finder vi en garageport af den rigtige type og med de rigtige mål, der passer til din garage. Vi bruger kraftfulde portdrev til skydeporte og sidehængte porte, med 5 års producentgaranti på mekanik, motor og motorstyring.

Skal vi hjælpe dig med din nye port til garagen?

Vi kan være den helt rette løsning, når du skal have en garageport af god kvalitet til en fair pris. Vi sørger både for levering og montering. Skal vi hjælpe dig med en ny garageport, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også se mere om hvilket tilbehør til garageporte vi tilbyder.

Ring til os på telefon 42 25 68 06, eller skriv en e-mail til info@mbporte.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.​

Er du interesseret i vores løsninger?

​MB Porte leverer kvalitet inden for porte til private og erhverv - hver gang.
​Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, og rådgiver herom. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan træffes alle ugens hverdage, på telefon eller email.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig.

Udfyld formularen for et godt tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MB Porte v/ Michael Beck

Ribevej 49, 6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

CVR: 12471807

Kontakt os

Telefon: 4225 6806

E-mail: info@mbporte.dk

Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.