Skinne- og beslagsystemer

MODULÆR MONTERINGSKOMFORT I HØJ KVALITET

Vi forhandler Novoferms skinnesystemer, som er modulopbygget og så vidt muligt samles i forvejen. Skinnesystemerne egner sig til både Thermo- og Novolux-porte og til Novolux XL-porten.

Certificeret kvalitet og holdbarhed er altid i centrum under udviklingen og monteringen af skinnesystemerne og fjederaggregaterne.

​Fjederbuffer

Den ekstremt robuste, monterede fjederbuffer sørger for, at porten i horisontal position får en første igangsætning af lukkeprocessen. Fjederbufferens længde afhænger af portens konfiguration.

Gulvbeslag

Gulvbeslaget søger for den rigtige forbindelse mellem skinne og gulv. I forbindelse med afstandsprofilen sikrer beslaget den rigtige afstand mellem føringsskinnerne.

​M8-skrueforbindelser

Standardforbindelserne mellem pladebeslagene og skinneprofilerne etableres altid via M8-skruer. I kombination med de omhyggeligt formonterede komponenter er der en kort monteringstid.

​Bærewire

Takket være den modulære opbygning af vores skinnesystem og beslag kan vi altid sikre en korrekt position for bærewiren i forhold til de vertikale skinner. Herved garanteres den størst mulige sikkerhed og pålidelighed.

Sikkerhedsløbeskinne

Sikkerhedsløbeskinnen sørger for, at rullerne ikke kan afspore; af hensyn til ekstra sikkerhed er bærewiren altid sikkert skjult af skinnen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER OM SKINNESYSTEMET

​Øverste tætning

Det øverste panel i porten Novolux 40 lukker til med tætningsprofiler af gummi, hvilket giver ekstra isolering og optimal overliggertætning. Der er derfor ingen sprækker, hvorfor der kun går minimal energi tabt.

​Det øverste panel i porten Novolux 60 lukker til med dobbelte tætningsprofiler af EPDM-gummi, hvilket giver ekstra isolering og optimal overliggertætning. Der er derfor ingen sprækker, hvorfor der kun går minimal energi tabt.

​Stabilt skinnehængsel

Ved porte med en indvendig bredde på op til 5 meter anvender Novoferm enkelte sidehængsler. Denne robuste konstruktion garanterer en regelmæssig portfunktion med god tætning.

​Dobbelt sidehængsel

Ved porte med en indvendig bredde på 5 meter anvender Novoferm dobbelte sidehængsler. Dette sikrer, at selv tunge porte forløber regelmæssigt.

Gulvtætning

Af hensyn til portens optimale gulvafslutning anvender Novoferm en gummi-tætningsprofil. I forbindelse med en vinkelprofil, der indsættes i betonen af operatøren, sikres det, at der praktisk taget ikke kan trænge vand ind.

Af hensyn til portens optimale gulvafslutning anvender Novoferm en dobbelt gummi-tætningsprofil. I forbindelse med en vinkelprofil, der indføres som vandspærre i betonen af operatøren, sikres det, at der praktisk taget ikke kan trænge vand ind.

​Tung hjørnekarm

Denne karm anvender vi til porte med mørk lakering. Pga. solindstrålingen udvider porten sig og kan gå imod overliggeren på midten. Dette forhindrer stål-hjørnekarmen.

Tung hjørnekarm

Standard-hjørnekarm

Portbladets tilslutning til de vertikale løbeskinner via en standard-hjørnekarm sørger for stabil tætning mellem portsiden og bygningen.

​Standard-hjørnekarm

OVERSIGT OVER SKINNESYSTEMER

Novoferms skinnesystemer gør det muligt at montere porten i en bygning. I denne forbindelse er vi altid afhængige af pladskravene til monteringen og de arkitektoniske muligheder. Derfor leverer Novoferm forskellige skinnevarianter, der efter behov kan tilpasses til enhver tænkelig situation.​

​T 240 (B24)

Skinnesystem med lav overligger, indvendig stålwire + stål-bæreprofil
A = 240 mm,
B = indvendig højde + 1.000 mm
Bredde max 6500 mm

T 340 (B34)

Skinnesystem med normal føring, fjederaggregat bag + stål-bæreprofil
A = 340 mm,
B = indvendig højde + 750 mm
Bredde max 6500 mm

T 450 (B45)

Skinnesystem med normal føring (standard) 

A = 430-510 mm,
B = indvendig højde + 650 mm

​T 400 (B350)

Skinnesystem med høj føring 

A= løft + 400 mm,
B= indvendig højde – løft + 600 mm

​T 400 hF (B350)

Skinnesystem med høj føring, med underliggende fjederaksel + stål-bæreprofil
A= løft + 200 mm,
B= indvendig højde – løft + 600 mm
Bredde max 4500 mm
Hi-lift min. 1450 mm

T 500 DS (B350 dock)

Skinnesystem med vertikal føring, med underliggende fjederaksel
A = indvendig højde + 400 mm
Bredde max 3200 mm
Højde max 3200 mm
Hi-lift min. 1700 mm

T 500 (B550)

Skinnesystem med vertikal føring
A = indvendig højde + 560 mm

​T 500 hF (B550)

Skinnesystem med vertikal føring, med underliggende fjederaksel + stål-bæreprofil
A = indvendig højde + 400 mm
Bredde max 4500 mm

​T 500 DS (B550 dock)

Skinnesystem med vertikal føring, med underliggende fjederaksel
A = indvendig højde + 400 mm
Bredde max 3200 mm
Højde max 3200 mm

GANG- OG SIDEDØRE, DREV & UDSTYR

Kontaktinfo​

mbsalg og service v/Michael Beck​

CVR: 12471807

Ribevej 49
​6760 Ribe

Tønder:

Ribe landevej 43
​6270 Tønder

Telefon: +45 42 25 68 06

E-mail: info@mbporte.dk

Kontakt os her!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

bliv ringet op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt